MAC, STUDIO FIX BOLDBLACK LASH

A professzionális használatra tervezett vezető szépségápolási termék bizonyosan a MAC (a Make-up Art Cosmetics). Torontóban hozták létre a 80-as évek közepén és ma az Estée Lauder társaság szerves részét képezik. A márka elsősorban azért tűnik ki, mert kiemelkedő tisztelettel bír a smink birodalomban. Ez a jól megérdemelt elismerés a sminkesek, modellek és fotósok közötti együttműködés érdeme. A Studio Fix Boldblack Lash szempillaspirál a szakemberek egyik legkedvesebben választott terméke.

STUDIO FIX BOLDBLACK LASH

ecset: szilikon, egyenes, meglehetősen keskeny, egyenletes, merev sörtéjű
hatások: szempilla meghosszabbítás, felemelés és elválasztás

A Studio Fix Boldblack Lash szempillaspirál innovatív formulával rendelkezik, amely különleges megjelenést és teljes volumenű szempillák hatását biztosítja. A termékről ismert, hogy jól befedi a szempillákat. Mélyfekete színű, állaga pedig habszerű. A pontos pigmentálás megkönnyíti a látványos effektusok elérését, és ez a hosszantartó formula precíz kiemelést ajándékoz meg. Nincs olyan használó, amely kifogást emelne a MAC szempillaspirál által nyújtott hatásokkal kapcsolatban.

Maga a szempillaspirál teljesítménye minden szempillán más. A Studio Fix Boldblack Lash szempillaspirál tulajdonságaival kapcsolatos vélemények megoszlanak. Vagyis egyesek kiemelik, hogy a szempillaspirál élettartama hosszú, nem pelyhesedik, és egész napos tökéletes megjelenést biztosít. Másrészt vannak, akik elégedettek a hatásokkal, de az tartamot kifogásolják. Elmondásuk szerint a szempillaspirál nagy valószínűséggel a nap végén kiszárad, és foltot hagy a szemhéjon. Az úgynevezett panda hatást a nők többsége észreveszi.

A MAC szempillaspirál applikátora nem tűnik ki a többi termékhez hasonlítva, ami előnyként tekinthető. Az ecset szilikonból készül. Precízen bekeni a szempillákat, mert nem hajlik be a szempillákkal történő érintkezéskor. A rövid, merev és egyenletesen elrendezett sörte tökéletesen elválasztja a szempillákat és a  tövétől felemeli őket. Ebből a szempontból az összes vélemény hasonló.

Az állag mégis problémás tud lenni. A Studio Fix Boldblack Lash szempillaspirál hasonlít a habra és ez akadályt jelenthet az alkalmazás során. Ezen felül a termék azonnal megszárad a szempillákon, ami nem teszi lehetővé a szempillaspirál pontos eloszlását. A kissé eltérő állag ellenére a MAC szempillaspirál nem ragasztja össze a szempillákat, és természetesen meghosszabbítja őket.

 • 5/10
  ECSET - 5/10
 • 4/10
  ÖSSZETÉTEL - 4/10
 • 5/10
  HATÁSOK - 5/10
 • 8/10
  ÁR - 8/10
5.5/10

Előnyök:

 • szép módon kiemeli a szempillákat,
 • meghosszabbítja a szempillákat anélkül, hogy összeragasztaná őket,
 • könnyen eltávolítható,
 • pontos és kényelmes ecset,
 • intenzíven pigmentált.

Hátrányok:

 • pelyhesedik és foltot hagy a szemhéjon,
 • kiszárad, ha gyorsan alkalmazzák a szempillákon.