Hogyan vigyázz az orrádra?

Az orrár gondos ápolása fontos ahhoz, hogy friss és egészséges maradjon, és hosszú távon is csodálatos hatást érjen el. Ebben a cikkben megosztom veletek, hogyan ápolhatjátok a legszebbnek tűnő orrárat.

1. lépés: Minden nap tisztítsa meg az orrát.

Az orr tisztítása nagyon fontos az egészséges orrár fenntartásához. Használjon finom szappant és szobahőmérsékletű vízt, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket és az olajokat, amelyek az orráramra helyezik veszélyes baktériumokat. Ne tisztítsa túl erősen a bőrt, ne használjon sömörtöt és tartsa távol a lúgos oldatoktól, mint a savak és a macerált anyagok.

2. lépés: Vágja le az orrát.

Az orrára vágás is fontos fontos ahhoz, hogy fenntartsa a megfelelő rendezettségét. A legjobb módja annak, hogy biztosítsa, hogy a csípőd az egyes szálak ugyanakkora és egyenletes hosszúságú legyen, ha csak egy közepes csíkot nyilazni. Ne csipkedje túl gyakran, mert ez elveszítheti a sok szövetet, ami végül kiszáradhat és elveszítheti a színét.

3. lépés: Fésülje meg az orrát.

Fésülés helyes használata fontos az orrár ápolásához. Válasszon egy finom fésűt, és csak finom mozdulatokkal fésülje az orrárja szálait. Mielőtt használná, öblítse le, hogy nem szállítson szennyeződést és baktériumokat. Figyeljen oda a fésű mozdulataira. A túl gyors kopás túl erős lehet az orrár szálaiból. Mindig használjon melegvizet, hogy eltávolítsa a sampont és ápolószereket a szálak között.

4. lépés: Gondoskodj róla, hogy az orrád jól hidratált maradjon.

A jó hidratálás nagyon fontossá válik az egészséges orrár fenntartásához. Ezért találjon néhány jó minőségű hidratálótérként szolgáló terméket. Válasszon olyan hidratálót, amely nem tartalmaz olajat, parabéneket és más irritáló anyagokat. Szintén szüksége van erre a célra egy jó minőségű, vízalapú krémre. Ezen kívül gondoskodjon arról is, hogy az orrár herbalizált legyen. Választhat egy természetes herbalizáló krémet az orra ápolásához és gondozásához.

5. lépés: Használjon természetes olajokat az orrár ápolására.

Mielőtt alkalmazza a termékeket, szükség van egy kis előkészítésre. Öblítse le a bőrt egy tisztítószerrel, és kövesse az összes más bőrápolási lépést. Ezután vegyünk néhány csepp olívaolajat, jojobaolajat, kókusszal és másokat, amelyeket az orr tömörítésére használhat, és nedvesítsük velük az orr bőrét. Öblítse le a bőrt alacsonyabb hőfokon, és hagyja, hogy a természetes olajok ápolják a bőrt, és segítenek megőrizni szépségét.

6. lépés: Alkalmazza a sminket.

Ha szeretné egészségesebbnek látszó orrát, a lehető legjobb választás az, hogy elkerülje a sminket. Azonban ha ragaszkodik egy természetes smink kereső orrához akkor ne feledje, hogy a lehető legtermészetesebb alapot és szivacsot alkalmazzon. Ez segít megelőzni a bőr kiszáradását és megelőzi a sérüléseket. Próbáljon kerülni mindenfajta túlzott sminket, és válasszon olyan termékeket, amelyek nem zárják el a bőr pórusait.

7. lépés:Látogasson el egy szakemberhez.

A szakemberhez való felkeresés előnyös, ha nem látszódik biztos abban, hogy mit kell tennie az orrával. A szakember látni fogja az állapotát, és segíteni fogja neki megállapítani a legjobb termékeket az orrára. Nem fogja összekeverni a helyes mennyiséget és a terméket. Előbb-utóbb elérkezik a pattanások és a foltok megelőzése is.

Úgy gondolom, hogy megosztottam a lehető legszélesebb tippeket az orrár ápolásához. Remélhetőleg ezek segítettek a megfelelő és egészséges orrár fenntartásához. Érezze magát jól az orrával, és tartsa szem előtt az alapvető tippeket, amelyeket ebben a cikkben olvashatott.