Hogyan lehet otthon meghosszabbítani a szempillákat és, hogyan fokozzuk a természetes színt?

Szempilla lifting otthon?

Igen!

Úgy tűnik, hogy nem kell kozmetikushoz menni és külső kezeléseket igénybe venni ahhoz, hogy csodás szempilláink legyenek. A csodálatos, hosszú és természetes szempillák karnyújtásnyira vannak, csupán két hihetetlenül hasznos terméket kell készíteni.

Szempilla Meghosszabbítás: Mondj NEMET a Műszempillákra

Számos nő kozmetikusnál műszempillákat rakat fel, illetve egyesek otthon is elvégzik ezt az eljárást. Ez egyértelműen egyfajta rövidebb út a szép szempillák elérésére. Mégis annak ellenére, hogy szinte azonnal szép pillákat kapunk ugyanakkor fokozatosan legyengülnek, érdesebbek és kezdenek kiesni. Sajnos ilyenkor áll meg a növekedésük is. Tehát a műszempillák szépek, de kétségen kívül magas árat kell fizetnünk… megfosztják a szempilláinkat természetes szépségüktől és jelentősen rontják az állapotukat. Szerencsére, a műszempilláknak van egy alternatívája. Ezek a szempilla ápolók.

Szempillák Tubusban: A Szempillaápoló Hihetetlen Ereje

A mai szempillaápolók nem olyanok, mint amiket korábban kapni lehetett. Többnyire a használatuk változott. Akkoriban egy spirálszerű pálcát kaptunk a szempillaápoló mellé, amivel be kellett kenni a szempillákat. Ráadásul, a régi szempillaápolók inkább védő, mintsem regeneráló funkcióval bírtak, mert nem érték el a pilla legfontosabb részét, a hagymát.

Manapság kis ecsetet kapunk a szempillaápoló mellé, amely alaposan kigondolt formulája stimulálja a szőrhagymákat és kihat a szempillák hosszúságára, sűrűségére és erősségére. A szempillaápolót várhatóan a szempilla tövére kell felvinni. Az elképesztő hatások elérésre elegendő egyszer naponta használni.

Sötétebb Szempillák Szempillaspirál Használata Nélkül: Henna Használata

A henna a szempillák és a szemöldök festésére egy olyan készítmény, amely azonnal sötétebb hatást fejt ki a szempillára. Szempillaápolóval is használható, mert nem zavarják egymás működését. Az egyszerű és olcsó módszernek köszönhetően sötétebb szempillákat kapsz gyökerektől a tövéig – drága kezelések vagy kozmetikus látogatása nélkül. A henna csomagolása elég nagy ahhoz, hogy néhány kezeléshez (alkalmazást) elegendő legyen, és hihetetlenül egyszerűen használható. Ne feledd, hogy a henna árnyalatát össze kell hangolni a szemöldök és szempilla színével. Tehát a szőke nőknek nem szabad nagyon sötét hennát használniuk, hanem inkább szürke vagy világos bronz változatot.

Érdemes tudni, hogy a legjobb szempillaápolók is képesek sötétebbé tenni a szempillákat. Ezért ha nem kell egyik napról a másikra sötétíteni, akkor a szempillaápoló ezt hosszabb idő után fokozatosan megteszi és megerősíti a szempillák gyönyörű és természetes színét.