Fekete vagy színes szempillaspirál?

A nők túlnyomó többsége rendszeresen használ szempillaspirálokat. Ez a kozmetikai termék növeli a megjelenés mélységét, az egész arc karaktert kap, és ez nemcsak a megjelenésünket, hanem a hangulatunkat is pozitívan befolyásolja. A szempillaspirál különféle funkciókkal bír, így lehet: vastagító, meghosszabbító és fokozó, csak néhányat említve. De milyen színű szempillaspirált válasszunk?

Kék szempillaspirál

A kék szempillaspirál az egyik legsemlegesebb színű szempillát fokozó termék. Ahhoz, hogy kikerüld a gagyi megjelenést, ne használj szemceruzát vagy szemkihúzót. Helyette inkább semleges bézs színű szemhéjfestéket válassz.

Zöld szempillaspirál

A zöld szempillaspirál az egyik legvitatottabb színes szempillaspirál, de ha helyesen alkalmazzák rendkívül bájos és magabiztos megjelenést varázsol a viselőnek. Az össze barna árnyalata kombinálható, illetve barna szemceruzával feltéve, hogy a szempillaspirál színe sötétebb, mint a szemhéjfesték árnyalata.

Lila szempillaspirál

A lila szempillaspirál leginkább úgy néz ki jól, ha egyedül szerepel a szemen. Vörös vagy barna hajú nőknek tökéletes, mert melegséget árasztanak. A leglátványosabb szemszín ebben az esetben a zöld, kék és szürke. A lila szempillaspirál miatt a zöld szemek még zöldebbé válnak, a kék szemek azúr, míg a szürke kék árnyalatot kap.

Fekete szempillaspirál

A nők továbbra is legszívesebben fekete szempillaspirált választanak. Miért? Mert ez az univerzális, mindenkihez és minden lehető körülményhez passzol. Természetesen a fekete szín mindig divatos és elegáns. Jól néz ki, a ruhák színétől függetlenül.

Érdemes megemlíteni, hogy a fekete szempillaspirál kétféle hatást idézhet elő. Nevezetesen, a szempillák természetesnek tűnhetnek, vagy műszempillákra hasonlítanak. Minden attól függ, hogy hány réteg van bevonva. Ebben az esetben a fekete szempillaspirál verhetetlen, mivel a felvitt rétegek vastagságától függetlenül a színes szempillaspirál soha nem fog természetesnek kinézni a szempillákon.