COLLISTAR, INFINITO

A Collistar márkát a tiszta szépség olasz ereje határozza meg. Kezdetben csak az olasz gyógyszermárka leányvállalata volt, ám az 1980-as évek közepén a Collistar megváltoztatta a rendeltetési helyét. Nemrég ünnepelte márka harmincadik születésnapját. Érdemes megemlíteni a márka által követett filozófiát. Röviden: kiváló minőségű termékeket kínál, amelyek egyszerre hatékonyak és versenyképesek (ár). A legkelendőbb szempillaspirál, az Infinito, amely a márka által alkalmazott megközelítés alapvető példája. Ez szempillaspirál könnyen vetekszik a többi drágább termékkel.

collistar

ecset: elasztomerből készül, különféle hosszúságú ritka sörtékkel
hatások: szempillák megvastagítása, volumen növelés, tartós szempilla göndörítés

A Collistar Infinito formulája a természetes viaszok és további anyagok kombinációjától függ. A rizsből kivont viaszok a szempillákba juttatja a testet, anélkül, hogy vegyi anyagokat juttatna a szempillákba. Ezenkívül a termékben sok a panthenol, amely ismert a víz pótlásáról a pillákban és itt van még egy kiegészítő összetevő, az olivaolaj. Az Infinito szempillaspirálban két féle gyöngy van, amelyek világosítják a szempillákat. A fényt visszatükröző anyagok fokozzák a színmélységet és csillogást varázsolnak a szempillák felületén.

A szempillaspirál hatásai egyhangúlag kitűnően. Az Infito végtelenül sűrű, göndör és hosszú szempillákat garantál, amivel szép keretet ad az arcnak. Egyesek megerősítenék, hogy az Infinito még a ritka és egyenes szempillákat is jól kezeli és meghosszabbítja, illetve megvastagítja őket. Senki sem mondja, hogy a szempilláik összeragadnak, inkább az ellentétjét, ugyanis szépen szétválasztja őket. Mindent figyelembe véve, a szempillaspirál szinte tökéletes kategóriába sorolható a hatások biztosítása szempontjából.

Szinte tökéletes a befejezetlen applikátornak köszönhetően. Sok használója arról számol be, hogy az ecset túl sok anyagot gyűjt össze és ez megnehezíti a felvitelt. Mint fentebb említettük, az applikátor elasztomerből készül, amely rendkívül rugalmas anyag. Ezenkívül az ecset sörtéje tökéletesen szét van választva és ritka elrendezésű. Az ilyen alaknak és anyagnak állítólag garantálnia kell a pontos szempillafestést, azonban a pozitív vélemények között vannak olyanok is, amelyek szerint a sörte túl ritka.

A Collistar által bemutatott Infinito rendkívül előnyös a hosszú használhatósága miatt, és ebben különbözik a többi drága szempillától. Ezen tulajdonság miatt az Infinito könnyen versenyezhet a többi szépségápolás- termékkel. A képlet az idő múlásával nem változik, állandó marad, változatlan és a hetek elteltével nem sűrűsödik. Más szavakkal: a szempillaspirál legalább három hónapig friss marad. Azt javasoljuk, hogy három havonta cseréld ki a terméket, bár nem okoz gondot, ha tovább használod.

 • 7/10
  ECSET - 7/10
 • 6/10
  ÖSSZETÉTEL - 6/10
 • 5/10
  HATÁSOK - 5/10
 • 8/10
  ÁR - 8/10
6.5/10

Előnyök:

 • hatékonyan meghosszabbítja a szempillákat és testesít,
 • a tövénél felemeli a szempillákat,
 • intenzív és mély színű,
 • meghosszabbítja a szempillákat,
 • állaga hosszú ideig változatlan marad.

Hátrányok:

 • nehézkes alkalmazás,
 • a ritka sörtéjű kefe túl sok terméket gyűjt össze,
 • pelyhesedik és elkenődik.